Contact en afspraken


Intro*
Naam*
Email*
Telefoon  
Vraag / opmerking


 

Stel een vraag of maak een afspraak via bovenstaand contactformulier.

 

Liever rechtstreeks mailen? Dat kan via info@homeopathie-denhaag.nl

 

Tijdens consulten kunnen we helaas de telefoon niet opnemen. Voor het maken van een afspraak en het stellen van vragen verzoeken we u dan ook vriendelijk om bovenstaande contactmogelijkheden te gebruiken.

 

Voor noodgevallen kunt u gebruik maken van de inspreekmogelijkheid op telefoonnummer 06-18155514. Spreek duidelijk uw naam, telefoonnummer en hulpvraag in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

 

Bij afwezigheid

Tijdens weekends en vakanties werkt mailcontact het beste. De mail wordt zo snel mogelijk beantwoord. Zonodig verwijzen we u door naar een bij het RIBZ en NVKH aangesloten praktijk in de regio Den Haag.

 

Adres

U bent van harte welkom in ons authentieke en sfeervolle pand aan de Laan van Meerdervoort 177 in Den Haag. De praktijk bevindt zich op de eerste etage. Er is geen lift aanwezig. De praktijk is elke werkdag geopend tot 17.00 uur. Trams 3, 11 en 16 stoppen vlakbij. Let op: de praktijk bevindt zich op het grensvlak van meerdere parkeerzones en parkeren is dus niet overal gratis. Bent u niet in staat zelf langs te komen? Maak dan een afspraak voor een huisbezoek.